fon1

вторник, 11 декабря 2012 г.

Кінонатхнення №3

У нас на "Штампах з любовю" продовжується Скрапофестиваль. Цього разу надихаємося відразу трьома актрисами - Кейт, Шарліз та Кірою. (За подробицями прошу у блог :)) Я ж обрала для натхненя Кейт Бекінсейл та Кіру Найтлі (Хоча як актриса мені найбільше подобається Терон).
Нажаль, якість фото не передає, як гарно виглядає гарячий ембосінг молочним кольором на папері кольору слонової кістки.

Це другий варіант листівки за Кірою Найтлі. Перший не покажу :). Відірвала від першого віночок (зроблений з 15 вирізаних власноруч штампиків %)). До фото з Кірою у нас обов`язковий елемент - нитки. От я у першому варіанті такого навертіла з них, що прийшлося перероблювати! Добре, що на думку прийшли прекрасні роботи, не менш прекрасної Маші Ladyjam. Згадала, що мені дуже подобається, як вона скручує ниточки у своїх роботах. Намагалася скрутити й собі. Так що за ідею зі скрученими ниточками - величезне дякую Маші!/Это второй вариант открытки по Кире Найтли. Первый не покажу :). Оторвала от первого веночек (сделанный из 15 вырезанных вручную штампиков %)). К фото с Кирой у нас обязательный элемент - нитки. Вот я в первом варианте такого навертела из них, что пришлось переделывать! Хорошо, что в памяти всплыли прекрасные работы, не менее прекрасной Маши Ladyjam. Вспомнила, что мне очень нравится, как она скручивает ниточки в своих работах. Пыталась накрутить и себе. Так что за идею со скрученными ниточками - огромное спасибо Маше!
А взагалі мені дуже подобається робити листівки, надихнувшися вбранням актрис. Це ж так цікаво підбирати корльори, елементи. Співставляти детальки. Але чомусь мало хто бере участь у цих завданнях. :(
Бажаю усім гарного настрою та обіймів!

12 комментариев:

  1. Потому что не у всех такая фантазия, как у тебя ;) Вот для меня задание со светлым платьем - очень сложное, а ты прекрасно сделала такую непростую идею! Очень красивая работа! нежная и лаконичная, как сам наряд.
    Вторая открытка тоже в духе платья - колоритная, необычная!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо, милая, за комплименты открыточкам и моей фантазии ;) Мы же на выбор предлагаем аж 3 наряда :)))
      И спасибо огроменное тебе, что читаешь!!!

      Удалить
  2. Юлічка, так вдало ти підібрала елементи!!!! ну наче дійсно для цих вбрань листівки і створені! я вражена, приємно вражена )) МОлодчинка!!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Юлю, твої листівки заворожують!! Насправді завдання дуже цікаві, але можливо в чомусь складні, не знаю навіть... напевно не зовсім прості, треба трішки пофантазувати, а не просто тяп-ляп)) А ви призами приманюйте;)
    А від роботи ДК я завжди під величезним враженням, ваші листівки по таких натхненнях виходять справжніми шедеврами!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ірочко, дякую за компліменти. В мене ще тут промайнула думка, що з листівкою по такому завданні, - ще в 5-тьох челлленджах не приймеш участь :) Можливо ще й тому...

      Удалить
  4. Юля, обалденно получилось! Ты умничка!

    ОтветитьУдалить