fon1

четверг, 9 февраля 2012 г.

Помічник

Знаєте, бувають дітки -гуляють собі, справами своїми займаються, а мами тим часом свої справи роблять. Бувають-бувають! Чесно! Та Остап не такий! Він у мене ПОМІЧНИК! Звісно, люблю я його все одно сильнезно! І от якось так ми живемо: Мама куховарить - він (у мами на руках) мішає ложкою у кастрюлі чи пательні. Замітати так взагалв не дає - вириває віник з рук, - береже маму! Мама до комп`ютера і Остапка туди. Мама до бумажок своїх - і синочок тут як тут! А йому всього рік і 4 місяці! Тому я й скраплю та кардмейрю тільки уночі, коли помічничок засинає. :) Бо противній мамці жаль якихось там космо-крикетів та пінк пейслів. Але мішечок зі стрічечками - то інша справа! Інколи ми удвох намагаємося бантики позав`язувати, чи попридумувати щось з ниток та стрічечок. В Остапки виходить дуже гарно заплутувати їх, - ну чим не творча дитина?!!! Тож беремо участь у завданні "Полёт фантазии № 3" від чудового блогу Creative World
ООО! Щось новеньке? квіточка !
обережно далі багато фото!




зараз виберу найкращу!
у-у-у-яка краса!
так-так-так, зараз щось накреативлю!
може пасок собі зробити???
ні, краще на голову!
хм...як же його дістати??


Усім  бажаю натхнення!

15 комментариев:

  1. Юля, какой он сладкий! Сколько ему?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. НЕ-а! Ну по-своему лепечет, конечно. Редко вылетают слова :) Умеет как ворона, жабка, уточка, волк, собака, кошка и коровка делать.

      Удалить
    2. А еще как индюк и лошадь! :)

      Удалить
  2. ото справжній мамин помічник ;) і можливо майбутній дизайнер ;)

    ОтветитьУдалить
  3. Ну прям як мій помічник) По цілому ліжку рознесе стрічки, тільки йому дозволь)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Точно! А потім ще годину розплутувати та скручувати треба :)

      Удалить
  4. Маленьке сонечко:) Зате як це цікаво - творити, та ще й разом з мамою:) І я маю помічника, але на два рочки старшого)) І теж жаднічаю, не все йому дозволяю;))

    ОтветитьУдалить
  5. То твоєму вже три з половиною! :)

    ОтветитьУдалить
  6. Ой, Юля как я тебя понимаю! У меня двое таких сорванцов, которые на попе ровно не сидят. Как собираемся куда-нибудь, обязательно разбигаются по всему дому как тараканы (извиняюсь за сравнение) - только ловить успеваешь...У тебя сынок очень славный! И фотографии получились просто замечательные - такая память!:)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. :))) Смеюсь со сравнения. Да они такие! :)
      Спасибо, Ира!

      Удалить
  7. Славный малыш, смотрю помогает.

    ОтветитьУдалить