fon1

воскресенье, 23 октября 2011 г.

Готовь сани летом...

Тим паче вже не літо. Саме час робити новорічні листівки! Я дуже хочу подарувати усім рідним та друзям свої листівки до свят. А часу з маленькою дитинкою у мене ой як обмаль. Тож перша листівочка - вінтажна. Такі правила новорічного марафону у блозі
"Улыбаемся и скрапим" Якість фото не дуже, тут немає фотошопика. А ялиночку сама малювала та вирізала.
Далі ще декілька ракурсів та чого мені коштувало зображення цієї листівки


Ми з Остапчиком зараз у мами і папи. І кабель від фотика я звісно ж забула вдома. А так кортить листівочку до новорічного марафону додати. То ж пішла я у єдине у цьому містечку фотоател*є. Там з моєї карти памя*яті через картрідер фотки листівки скачали, записали на диск - усе чьотко. Я назад вставляти картку - а вона мені пише "защіта от запісі". Карочє, накрилася моя картка, а з нею смішні фотки дитини, та сьогоднішні прекрасні фотографії калини та осіннього бур*яна, якими я була тааак задоволена... Маю надію, що фотки по приїзду до Києва ще буде врятовано моїм хакером чоловіком! Усім удачі та бережіть картки пам*яті!



2 комментария:

  1. Юлечка, очень жаль твою карточку... Пока есть время зоваь своей открытке состаренности.. не очень винтажная она... Можно затонировать края например)) Спасибо что учишься и Улыбаешься С нами!

    ОтветитьУдалить
  2. Понимаю, что глупо оправдываться...:)Но там бумага сама по себе состаренная такая, и края я пилочкой терла :). И, к сожалению, я уже ее если бы и подтонировала, то перефоткать все равно не чем.

    ОтветитьУдалить